Spring Deals

Geniet van -30% voordeel op een selectie van 30 juwelen! Stel je verlanglijst samen en bestel via onze interactieve catalogus en de hulp van een Victoria Consulente.

ONTDEK SNEL

Lente-zomercollectie

Natuurlijke stenen, fluo kleurtjes... Ontdek onze nieuwe lente-zomercollectie anders, virtueel vanuit huis.

Stel je verlanglijstje samen en bestel via onze interactieve catalogus.

IK MAAK MIJN VERLANGLIJSTJE

Victoria, een droomjob

Een start zonder investering, een aantrekkelijk inkomen met tal van voordelen, een geweldig team om je te ondersteunen, totale vrijheid in je werkuren ... Begin bij Victoria, het is zelfs mogelijk tijdens de lockdown dankzij de Video Demo's!

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Victoria Anders

Tijdens deze periode van lockdown, bieden we nieuwe manieren om onze prachtige juwelen te ontdekken:

  • Organiseer een Victoria Video Demo. Word een digitale Victoria Hostess door je Video Demo met een Consulente te organiseren via online video tools. Stel vooraf je verlanglijstje op samen met je vriendinnen en stuur dit naar je Consulente om te bestellen op D-Day Meer info >>
  • Bestel online via je Consulente. Bestel je juwelen bij je Consulente (telefonisch of via social media) en laat ze direct in je brievenbus afleveren. De bezorgkosten worden terugbetaald voor elke bestelling vanaf € 50 (in de vorm van een waardebon van € 5,90 geldig tot 31/12/20). Houd er rekening mee dat onze levertijden, gezien de situatie, langer kunnen uitvallen.
  • Pre-order je juwelen online via je Consulente. Stel je verlanglijstje samen met behulp van onze interactieve catalogus. Klik op het juweel waar je verliefd op bent, voer je naam, telefoonnummer, e-mailadres, postcode in, en je verlanglijstje wordt rechtstreeks naar een Victoria Consulente bij je in de buurt gestuurd! Als je al een Consulente kent, voer dan ook haar e-mailadres in om haar je verlanglijstje te sturen. Je Consulente neemt dan contact met je op zodat je een bestelling kunt plaatsen.

Stel je verlanglijstje samen uit onze collectie 2020

Stel je verlanglijstje samen uit onze lente-zomercollectie

Start een droomjob!

Kies voor een rendabele activiteit zonder investering

Maak deel uit van een enthousiast en gedreven team

Bepaal zelf je werkuren en tempo

Ga met je talenten en competenties aan de slag

IK WIL MEER WETEN OVER EEN JOB ALS CONSULENTE

Doorgroeien tot groepsverantwoordelijke?

Miete vertelt je er alles over...

Laat je inspireren door onze looks